1ste optreden na lange tijd

Het was alweer een lange tijd geleden dat we voor publiek hebben opgetreden maar zaterdag 2 oktober was het eindelijk weer zo ver.

Die dag vond de cultuurmarkt in Uithoorn plaats. Tavenu, en veel andere verenigingen en clubs, waren daar aanwezig met een stand om de vereniging te promoten. Een onderdeel van deze promotie was een optreden van de steelband op het podium.

De steelband heeft daar om 14.15u een kwartier gezellige zomerse klanken laten horen. De zon begon spontaan te schijnen en de voetjes gingen van de vloer. Het optreden was helaas veel te snel weer voorbij. Gelukkig maar, want niet veel later na het optreden verdween de zon en begon het te regenen.

Wij hebben genoten en hopen dat er weer veel optredens gaan komen.

De eerst volgende is zondag 31 oktober tussen 14.00u en 16.00u tijdens het klok-terug concert van muziekvereniging TAVENU. Dit concert vindt plaats in Dorpshuis De Quakel

Tot dan

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป