Geslaagde workshop

Voor de Kwakelse veiling geeft Tavenu ook altijd iets waar op geboden kan worden. Dit kan een optreden zijn, of een opgemaakt instrument, maar wel iets muziek gerelateerd. Afgelopen keer hebben we een workshop van de steelband aangeboden. En onlangs was het dus zo ver, degene die dit gekocht had wilde graag met een groep mensen van een dagbesteding leuk wat muziek komen maken. Het bleek om dementerende en eenzame ouderen te gaan, dus we hadden eigenlijk geen idee of we daar wel iets mee konden doen.
We begonnen met koffie en cake en daarna hebben we de instrumenten laten zien, en de mensen verdeeld. Zo stonden of zaten ze allemaal achter een steeldrum en zijn we begonnen met wat akkoorden. Daarna geprobeerd om la Coucaracha samen te spelen maar dat ging nog niet helemaal soepel. Dus toen besloten dat we zelf nog even wat nummers zouden spelen en konden ze meedoen met sambaballen en beatringen. Bij de bekendere nummers werd ook vrolijk mee gezongen dus we hadden wel het gevoel dat ze het naar de zin hadden. Al met al dus toch een hele leuke gezellige en dus geslaagde middag gehad.

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป