Steelbandfestival 2019

Zaterdag 06 juli deden we mee aan het steelbandfestival in Rotterdam wat georganiseerd was ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de steelband van het Korps Mariniers. We werden om 10 uur verwacht op de kazerne, en van daaruit was het een hele militaire operatie om alle mensen en instrumenten op de juiste tijden op het festival te krijgen. Voordat we vanuit de kazerne vertrokken konden we ons nog tegoed doen aan een lekkere maaltijd.
Totaal deden er 10 steelbands mee. De middag begon met prachtig mooi weer, maar tegen het einde ging het regenen en was helaas ook al het publiek verdwenen. Maar al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag.

 

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป