Midzomerfestival 2019

Op 22 juni was het in De Kwakel weer tijd voor het midzomeravond festival van Tavenu. Dit keer stond het in het teken van vakantie en reizen. Omdat de dirigent van het orkest voor de laatste keer Tavenu kwam dirigeren, trad ook de fanfare op waarin hijzelf meespeelt.
Maar het begon allemaal om half 8 met een optreden van het leerlingenorkest. Nadat ze een paar nummers ten gehore gebracht hadden, schoof de rest van het orkest aan, en deden ze gezamenlijk nog wat liedjes. Daarna was het de beurt aan steelband 2.0. Hierin zit een nieuwe leerling en wat leden van de steelband die ook een ander instrument willen leren spelen. Thimon had slechts 8 lessen gehad, maar daarin hadden we zodanig geoefend dat hij maar liefst 3 nummers mee kon spelen.
Daarna ging het orkest van De Kwakel er eens goed voor zitten, en zij brachten leuke vakantienummers ten gehore. Zoals gezegd namen we daarna afscheid van dirigent Leo Huis, die letterlijk het vliegtuig nam.
Na een optreden van dansschool Nicole was het de beurt aan de steelband. Maar liefst 10 nummers stonden er op het programma, een gevarieerd aanbod met ook wat nieuwe liedjes.
Daarna nog de fanfare van De Eendracht uit Den Ilp en als afsluiter het zangduo Nina & Annemiek. En we kunnen dus terugkijken op een geslaagd evenement.

Foto’s mede gemaakt door Paparazzi media

 

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป