Uithoorns mooiste 2024

Uithoorns mooiste 2024

Net zoals afgelopen jaren waren we ook deze keer weer uitgenodigd om de hardlopers aan te moedigen met onze tropische klanken.Vanaf 10.15uur stonden we klaar op de hoek van Vogellaan/Haas om als eerste de G-Run en de gezinsloop deelnemers toe te spelen. Er kwamen veel enthousiaste hardlopers voorbij.

Nadat de stoet voorbij was pakte we onze instrumenten en verplaatste ons richting de kruising Faunalaan/Buitendijk. Dit is een mooie centrale plek waar alle deelnemers van de 5km, 10km en 10em minimaal 2 keer langskwamen. De eerste keer allemaal erg geconcentreerd maar daarna veel blije gezichten en positieve reacties vanuit de deelnemers.

Het was gelukkig een mooie zonnige dag en we hebben minder kou geleden dan vorig jaar. We waren helaas wel met een klein groepje maar dat mocht de pret niet drukken. Al met al weer een geslaagd optreden.

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป