De Ronde Venen Marathon

Zondag 21 november hebben we met de loopsteelband bij De Ronde Venen marathon gespeeld.

Om 10.45u stonden we klaar om de hardlopers te verwelkomen met zomerse klanken. Het weer hadden we mee. We stonden lekker in het zonnetje te spelen op Het Raadhuisplein in Mijdrecht.  Rond 11.00 kwam de 1ste hardloper voorbij. Die ging zo snel, voordat je er erg in had was hij al weer voorbij.

Een uur of half 1 begon het nog een beetje te regenen en konden we gelukkig beschutting zoeken onder het uitvalscherm van De Kruidvat. Meerdere hardlopers namen even een korte pauze om met ons op de foto te gaan. En daarna snel weer verder en de verloren tijd inhalen.

Na ca. 1,5 gespeeld te hebben kwam de laatste hardloper voorbij en hebben we nog een paar nummertje gespeeld.

Het was voor ons weer een geslaagd optreden. Wij hebben genoten en hopelijk de hardlopers en organisatie ook.

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »