Midzomer festival

Op zaterdagavond 23 juni organiseert Tavenu weer het jaarlijkse midzomeravondfestival in het centrum van De Kwakel.

Thema dit jaar is “de muzikale proeftuin”.

Het wordt een avond met van alles wat op muzikaal gebied. Als eerste zal het leerlingen-orkest optreden. Samen met het “grote orkest” spelen ze enkele nummers om het publiek vast in de juiste muzikale stemming te brengen. Daarna treedt het Orkest van De Kwakel voor u op met als eigen thema “Only Hits”. Al na 1 of 2 maten zal het publiek het nummer herkennen. Presentatoren Cor en Berry hebben een gelegenheidskoor samengesteld en zullen het publiek aansporen om mee te zingen met de bekende hits die het orkest zal spelen.

Er is een gastoptreden van Ruben Kas. Ruben (zoon van oud-tamboer Martin Kas) is een klassiek geschoolde gitarist. Hij heeft meegedaan aan en prijzen gewonnen op het Prinses Christina concours, een concours voor jonge muzikanten en in 2016 heeft hij tijdens het koningsdagconcert opgetreden voor koning Willem-Alexander, koningin Maxima en prinses Beatrix. Iets totaal anders dan de gebruikelijke muziek tijdens het midzomeravondfestival.

Dit jaar is er ook een optreden van het muzikale duo Nina & Annemiek. Zij zingen vooral covers van pop- en countrymuziek.

Ook zal de showgroep van Jazz & Showballet Nicole natuurlijk weer enkele spetterende optredens verzorgen.

En last but not least treedt de steelband van Tavenu natuurlijk voor u op. Met de zonnige muziek die deze muzikanten spelen, zal het ook als het wat minder goed weer is, zomers aanvoelen.

Hopelijk komt u in groten getale naar het midzomeravondfestival op zaterdag 23 juni. Locatie: op het plein voor dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16 in De Kwakel.

De aanvang van het festival is 19:45 uur en de toegang is zoals altijd gratis.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »