Koningsdag 2019

27 april is tegenwoordig Koningsdag, dat is nog steeds een beetje wennen. Maar de steelband heeft in het centrum van De Kwakel weer meegedaan aan de optocht van kleuters op versierde fietsen, steppen en skelters. Jorg en Renzo deden ook mee, maar omdat de pannen nogal zwaar zijn, hebben ze eerst met ons meegelopen met een beatring. Aangekomen bij de vlaggenmast hebben we stilstaand ook nog wat nummers gespeeld, en daar hebben de jongens wel op hun steeldrum mee kunnen spelen.
Bij het officiële moment met de vlag hijsen bleek dat het echt wennen was dat het nu op 27 april gevierd wordt, want de blazers stonden nog niet klaar om het Wilhelmus te spelen. Dus moesten we even wachten. En nog even wachten. Maar uiteindelijk toch nog kunnen genieten van ons volkslied. Daarna hebben we nog 2 nummers gespeeld en zat onze bijdrage voor Koningsdag 2019 er weer op. Maar we gaan nu met de steelband ook het Wilhelmus maar eens instuderen, je weet nooit waar het nog eens goed voor kan zijn.

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »