Flowercup Aalsmeer

Zaterdag 16 maart werd in Aalsmeer de Flowercup gehouden, een Internationale trampolinespring wedstrijd. Wij waren gevraagd om even wat te komen spelen voor de prijsuitreiking. We stonden rond 22.00 uur in de planning, maar we kregen rond 7 uur te horen dat het ietsjes vroeger ging worden. Dus in allerijl iedereen wat eerder laten komen. Om 21.00 uur waren er alvast 2 van ons aanwezig om het een en ander te bespreken, bleek dat we binnen 10 minuten klaar moesten staan! Ja dat gaat wat moeilijk als we er nog een aantal missen. Gelukkig kon het plan nog wat omgegooid worden en hebben we de springers begeleid voor de prijsuitreiking en aansluitend hebben we toch nog een klein half uur gespeeld. Leuk voor zo’n internationaal publiek, met deelnemers uit Engeland, Duitsland, Italië, Griekenland, Kazachstan en Nederland!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »