Blog 4 Column

Sinterklaas 2023

November is altijd de tijd van Sinterklaas. Zo ook dit jaar weer. Op zaterdag de 18e werden we weer verwacht in Amstelveen om daar weer mee te rijden in de flinke stoet. Er waren toch aardig wat afzeggingen dus de stoet was nu iets kleiner. (meer…)

Read More

Optreden Asten

Al heel wat jaar geleden hebben we een keer een uitwisseling gehad met de drumband waar een oude dienstkameraad van Sander de instructeur en dirigent is. Dit was toen erg leuk, en eigenlijk wel weer een keertje voor herhaling vatbaar. Dus weer contact gezocht, en toen bleek dat zij al bezig waren met een uitwisseling met een andere vereniging van weer een andere dienstkameraad. Toen daar ook ons bij aangemeld met de vraag of we ook mee konden doen. En ja dus.

(meer…)

Read More

Sinterklaas De Kwakel/Uithoorn/Nieuwkoop

Op zaterdag 13 november hadden we eindelijk na ruim anderhalf jaar weer een betaald optreden. Want het is weer Sinterklaastijd, dus de goedheiligman komt op heel veel plaatsen weer aan. Overal wordt het nu anders dan anders georganiseerd, dus het was nog wel even puzzelen voor ons, welke we wel kunnen doen, en waar het niet gaat in verband met de tijden. Maar we hadden weer een leuk programma op het menu staan, en helaas wordt dat alweer gedeeltelijk door onze neus geboord. (meer…)

Read More

Translate »