Verhuizen – repetitieruimte gezocht!

We wisten het al een tijdje dat we op zoek moesten naar een nieuwe oefenruimte voor de steelband, omdat de boel waar we de afgelopen jaren zaten te koop was gezet. Maar van de week kwam het in een stroomversnelling en vandaag hebben we “onze” zolder leeggemaakt.

Een nieuwe repetitieruimte is er nog niet, wellicht dat we daar volgende week meer over weten. Gelukkig hebben we al een paar maanden wat opslagruimte voor de steelbandkar en de aanhanger met de Tavenu-tent, dus daar hebben we nu alles eerst maar neergezet. De instrumenten met toebehoren die we nodig hebben als we ooit weer mogen repeteren, staan in de kleine aanhanger, dus als we weer een repetitieruimte gevonden hebben, hoeven we alleen de aanhanger er maar naartoe te rijden. Als we nu een optreden met de podiumwagen hebben, is het wel even flink aanpoten omdat de kar dan eerst leeggehaald moet worden, maar we zijn bang dat dat nog wel even op zich laat wachten. Hopelijk krijgen we volgende week te horen dat we welkom zijn op de andere locatie, en dat er daar ook genoeg ruimte is om onze instrumenten neer te zetten. En dan de corona-maatregelen afwachten wanneer we weer echt samen kunnen oefenen.

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »