KiKaRoW

In het voorjaar/zomer van 2019 roeit KiKaRoW 1.400 kilometer door Nederland, het “Rondje NL” voor het ophalen van geld  voor de LATER-poli van het Prinses Màxima Centrum. De start heeft vrijdag 12 april plaatsgevonden bij roei- en kanovereniging Michiel de Ruyter in Uithoorn.

De steelband was uitgenodigd om de start van een muzikale noot te voorzien.

Om 19.00 uur waren we aanwezig om de instrumenten neer te zetten. Na het opbouwen nog even wachten totdat we een seintje kregen  dat de eerste kano’s in aantocht waren en konden we gaan spelen. We stonden mooi aan het water maar door de wind was het aan de frisse kant. Na ongeveer 3 kwartier spelen waren alle kano’s aangekomen en uit het water gehaald. Vervolgens was het tijd voor de officiële opening. Deze vond binnen plaats zodat alle deelnemers een beetje op konden warmen. Binnen hebben wij niet meer gespeeld. We waren niet met de volle bezetting maar gelukkig wilde Jolanda Jan zijn taak waarnemen en de bas bespelen zodat we ook nog wat zware klanken hadden. Al met al weer lekker gespeeld en een geslaagd optreden.

 

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »